Szia.
Nem, nem kerestük meg.

Nem ismerem egyébként a tv-t, de azért fontos, hogy olyan helyen foglalkozzanak vele, ami nézettebb, úgy nagyobb a hatása. De egyébként nem ilyen áron szeretnénk megoldani, hanem együttműködéssel. Egyelőre három fő vonal van, amin mehetünk, de ezek egy részét meg kell vizsgálni, hogy egyáltalán kivitelezhető-e. Szóval nem egyszerű. De az AH részéről is egy helyben állás van sajnos, se jót, se rosszat nem tudnak mondani.
Igazából én azt érzem, hogy elfogyott a pénz, mert most az E-MUX kiépítése is megállt. Ugyan indul pár főadó, de a második ütemre kiírt átjátszóadók indulását még ők sem tudják, mikorra várható. Már maga a második ütem felirat is ki lett szedve a táblázatból.
Arról már nem is beszélve, hogy az év elején nagy hévvel beharangozott év végig teljes ország DAB lefedése is eltűnt a süllyesztőbe.
De ez csak személyes megérzés.
Kábel tv-s dolgot nem próbáltam. Mivel ma jött ki a hír, de már pár napja amúgy tudom, hogy a Telekom idén lekapcsolja az analóg műsorszórást a kábelhálózatán, nem is lenne értelme. Sajnos már csak IP TV marad, ahol pl a szociális csomagért (4 csatorna) 45.000 Ft-os bekötési díjat kérnek. Meg ugye IPTV esetén korlátozott a végpontok száma (max 3), és mindenhova beltéri kötelező havi 870 Ft/db áron.