Moderátor: ING-SAT
AMIGO írta:Ezúttal az egykori Szovjet, Orosz és egyébb vételekbõl látni itt ízelítõt,melyek az R1, R2 és R3 csatornákon volt fogható.
AMIGO írta:Szerintem volt szovjet katonai adó monoszkóppal együtt ! TÖKÖL: Adás kezdés elött ETC-t sugároztak melyen a felirat cirill betükkel szerepelt. A " Paljot " szavat úgy írták a képernyõre ,hogy POLET-nek lehetett olvasni. Az E betürõl felülrõl hiányzott az a két pont ami miatt az E-t JÓ-nak kellett ejteni ,de aki tanult valamikor oroszul az tudta ,legalább is a szó értelmébõl azonnal kiderült .Ez a szó magyarul azt jelenti : Reptéri felszálló-leszálló . Amikor eltünt a " PALJOT " felíratu ETC ,átváltottak egy ugyanolyan típusúra ,de itt már a " CT " betük szerepeltek szintén cirill betükkel. Néha alul ,néha felül. A " PALJOT " féle egyedi vételemrõl bizonyítékot küldtem fotó formájában Németországba Norbet Kaisernek, aki éppen könyv írásra készült 1988-ban . A képet olyan érdekesnek tartotta Õ is,hogy leközölte abban a könyvében néhány más fotóm társaságában. Azért érdekes így ez, mert ebben a könyvben a Te neved is szerepel ! Gondolom Neked is küldött tiszteletpéldányt küldeményedért cserébe ...
AMIGO írta:A " PALJOT " féle egyedi vételemrõl bizonyítékot küldtem fotó formájában Németországba Norbet Kaisernek, aki éppen könyv írásra készült 1988-ban . A képet olyan érdekesnek tartotta Õ is,hogy leközölte abban a könyvében néhány más fotóm társaságában. Azért érdekes így ez, mert ebben a könyvben a Te neved is szerepel ! Gondolom Neked is küldött tiszteletpéldányt küldeményedért cserébe ...NORBERT KAISER Könyve
AMIGO írta:Annak a kisméretû szovjet kocka ábrának a feketével írt szövegét miért írtad át pirossal ?
ING-SAT írta:Köszönhette ezt a kitartó "vadászgatása" mellett, a magas színvonalú kiépítettségû antennarendszerének is, melyrõl minden túlzás nélkül kimondhatom hogy, az "mestermunka". Ilyen profi módon megépített, földi vételekre szolgáló antennarendszerrel én még nem igen találkoztam kis hazánkban, így az "antenna karácsonyfájának" fotóját mellékelten be is mutatom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég